Clinicas Urológicas Paitilla

INTERIOR DESIGN

Client: Dr. Enrique Aleman Arias, Dr. Enrique Aleman Ferrari
Location: Consultorios Paitilla, Panamá
Year: 2014
Area: 35m2
Status: completed

The use of white stone, natural timber, flat warm colors on certain walls and travertine  on the floor creates a bridge between the precise, sometimes cold look of a modern clinic and a comfortable atmosphere important for a relaxed patient-doctor relation treating serious topics.

Mainly indirect lighting helps to support the sparsely available daylight in the interview area and direct task lighting over desks and examination areas raises to focus to detail where necessary for best practice. Sliding glass divisions help to maximise the reduced space and help to create privacy when needed.

Photos by: Fernando Alda